Nasıl İletişime Geçmek İstersiniz?

Ahşap Pergola

Çardaklara farklı bir bakış açısı getiren ahşap pergola ürünleri tamamen korunaklı bir yapıya sahiptir. Gölgelik olarak da kullanılabilen bu yeni nesil modeller, gürgen, ceviz ve kayın ağaçlarından imal edilmektedir.

Bahçe ve parkların çehresini tamamen değiştiren estetik çeşitleri kategorilerde mevcuttur. Her ölçüye göre kişiye özel üretimler yapılıyor. Ailelerin ve komşuların yeni toplanma ve dinlenme yerleri olan ahşap pergola modelleri sudan etkilenmeyen yapılarıyla her mevsim için kullanılmaya uygundur.

İşlemeli Ahşap Pergolalar ve Öne Çıkan Özellikleri

Alıcılarına hem dayanıklılık hem de estetik bütünlük vaat eden bu çeşitler ilk seçeneklerin içerisinde yer alıyor. Toplam garanti süresi 2 yıl olan bu ürünlerde çürümeye ve küflenmeye karşı ekstra dirençli malzemeler kullanılmıştır. Alın bölgesinde yer alan çeşitli işlemeler sipariş esnasında ek olarak belirtilebilir. Çeşitli çiçek motiflerinin yanı sıra halka ve karelerden oluşan geometrik desenleri de bulunmaktadır.

İşlemeli pergolalarda ana taşıyıcı direkler güvenli oturumlar için idealdir. Yapımında çürük ve yetersiz olarak görülen hiçbir ahşap malzemesi kullanılmaz. Seçilecek olan malzemelerin tamamı birkaç kere kontrolden geçirildikten sonra üretime başlanır.

İthal ve yerel çamlar tercihe bağlı olarak kullanılabilir. Hem gölgelik hem de güneşlik vazifesi gören işlemeli ahşap pergolalar böcek delikleri ve çatlakları kontrol edildikten sonra alıcılara teslim edilmektedir.

Ladin Ağacından Yapılma Ahşap Pergola Çeşitleri

Ladin ağacından yapılma ahşap pergola çeşitlerinde ekstra bir boya kullanılmamaktadır. Tamamen doğal masif görüntüsü ile birlikte benzerlerinden ayrılan modellerdir. Açık ve daha koyu olan kahve renklerinde imal edilen bu modellerin kurulumları da en az kullanımları kadar pratiktir. Ürün teslim edilirken görselli kurulum kılavuzu da gönderilmektedir. Emprenye maddesi kullanılarak bu modeller çok daha sağlam ve dayanıklı bir noktaya taşınmıştır.

Dış Mekanlara Özel Ahşap Pergola Modelleri

Dış mekanlara uygun pergola modellerinde yüksek oranda ithal çam kullanılmaktadır. Çürüme etkilerinden uzak olduğu gibi zaman içerisinde kurtlanma da yapmaz. Birçok farklı renk seçeneği mevcuttur. Kahve tonları dışında alternatif renklerine de hızlıca göz atılabilir.

Bu modellerin en önemli özelliği branda ile birlikte değerlendirilebiliyor olmasıdır. Branda gerilme alanları bulunmaktadır ve hem güneşe hem de yağmura karşı ekstra korunaklı olan bir yapıdadır.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir